Order System

De jarenlange ervaring, expertise en het bewust willen kiezen voor kwaliteit en flexibiliteit heeft Ko Mulder er toe bewogen een "eigen" systeem in Nederland te introduceren. In samenwerking met Order System uit Italië is dit gelukt. Een modulair systeem met individuele combinatiemogelijkheden, alles uit eigen voorraad en dus ook voor u een passende inrichting.

Ko Mulder maakt samen met u een gedetailleerd plan van de inrichting. U ontvangt desgewenst een tekening met opgave van de maten en het gewicht.


Waarom het Order System?

Zekerheid

Voor zekerheid in het dagelijks gebruik: Gemakkelijk openen en sluiten van lades met één handgreep. Geen uitstekende randen. Veiligheid in het voertuig. Geen rondslingerende materialen.

Efficiëntie

Meer orde in de bedrijfswagen brengt meer efficiëntie in het werk: Optimale benutting van de beschikbare ruimte in de bedrijfswagen. Alle materialen op een vaste plek.

Speciale onderdelen

Blijvend mooi om te zien: De speciaal gecoate onderdelen roesten niet en zijn bestand tegen water en vele chemicaliën. Het materiaal behoudt haar glans ook na vele jaren.

Vele mogelijkheden

Vele mogelijkheden: Een goed voorbeeld hiervan zijn de systeemkoffers die eenvoudig uit de schuiflades te nemen zijn.